Zomertijd bij de molen

Vanaf zondag 31 maart gaat ook bij de molen de zomertijd in. De molen is tot de herfstvakantie naast de vaste woensdag en zaterdag ook open op zondagmiddag van 13.00-16.00 uur en op donderdagmiddag van 13.30-16.30 uur.
Op zaterdagmiddag en op zondagmiddag verkopen wij bij de koffie ‘de cake van de week’, zo kunt u alle lekkere smaken komen proeven. Van harte welkom!

kom de ‘cake van de week’ proeven

QR code schild voor Lonneker Molen

Uit handen van bestuurslid Roose van de Stichting Overijsselsche Molens heeft wethouder Diepemaat zaterdag het schild met QR-code ontvangen.

Dit schild zal aan de buitenkant van de molen geplaatst worden  waardoor  passanten en geïnteresseerden digitaal meer informatie over de molen  kunnen opvragen.

De Stichting Overijsselsche Molens wil zoveel mogelijk molens van een dergelijk schild voorzien om de molens die aandacht te geven die ze verdienen en dit culturele en materiele erfgoed voor de toekomst te behouden.

Stem op en voor de Molen

De Rabo-clubkas-campagne gaat weer van start! Stem op de Lonneker Molen, want elke stem geeft ons meer financiële ruimte om de molen draaiende te houden en een nieuwe ontvangstruimte te realiseren. Binnenkort ontvangt iedere klant van de Rabobank een brief met een code die je kunt gebruiken om OP DE MOLEN te stemmen. Alvast dank!

Geef uw stem aan de Lonneker Molem