OM ALVAS TE NOTEREN…….DE LONNEKER PASSIE

Vrijdagavond 31 maart om 19.00 uur. Startpunt Lonneker molen.

Beide kerken en basisscholen, de muziekvereniging Excelsior, het koor Op Toon, de Liedwientjes, koor Arte Pax Vocale, toneelvereniging Kameleon, Lonneker Sport Vereniging en de Stichting Lonneker Veldfeest hebben hun medewerking toegezegd. Er is een tocht door het dorp uitgezet, die om 19.00 uur begint bij de molen en eindigt op het Dorpsplein.

Loop mee door het dorp en maak mee wat de Lonneker kerken, verenigingen en basisscholen verbeelden over de lijdensweg van Jezus. Iedereen is van harte welkom.

Het is de bedoeling dat iedereen die wil deelnemen naar de molen gaat. Voorafgegaan door een groot verlicht kruis, gemaakt door de leden van de stichting Lonneker Veldfeest en gedragen door leden van LSV, volgt de groep, onder aanvoering van een verteller de route door het dorp.

Op het molenterrein vindt een verbeelding plaats van het Laatste Avondmaal met het verraad van Judas door toneelvereniging Kameleon. Daarna vertrekt de stoet richting het dorp. Op diverse plaatsen wordt stilgestaan om te kijken en te luisteren naar de verschillende presentaties.

Categorieën: Nieuws