Vanwege de beperkingen ivm het Covid virus, is er geruimte tijd geleden al besloten het jaarlijkse oogstfeest op de 2e zondag van september niet door te laten gaan. Ook de bouwwerkzaamheden die bij de molen op dit moment plaatsvinden maken het molenerf niet geschikt om ‘iets groots’ te organiseren ter gelegenheid van De Nationale Monumentendagen.

Maar……..bent u zeer geïnteresseerd in wat er allemaal op dit moment bij de molen gebeurt en wilt u daar graag uitleg over, dan is het mogelijk om op zaterdag 12 september en zondag 13 september  tussen 12.00-14.30 uur buiten de afrastering (vanwege de veiligheid) een kijkje te nemen. Onze vrijwilligers staan u graag te woord! De molenbelt is grotendeels afgegraven en de fundamenten zijn te zien (iets dat de afgelopen eeuw niet mogelijk is geweest)

Op zondag wordt er bij goed weer op dezelfde tijd door de vrijwilligers van de Hall het graan van de proefveldjes gehaald en het land omgeploegd zodat er weer opnieuw gezaaid kan worden. Ook leuk om even naar te kijken!

Categorieën: Nieuws