De verregaande maatregelen van de Overheid om het coronavirus ‘onder controle te krijgen’ heeft ons doen besluiten om de meelverkoop en bakproducten uitsluitend op bestelling te leveren.
Dat houdt in dat de molenwinkel  vanaf 26 maart aanstaande voorlopig is gesloten .

Wanneer u uw bestelling aanlevert via lonnekermolen@gmail.com, krijgt u van ons bericht wanneer  u de producten kunt afhalen bij de molen.

Hiervoor gelden onderstaande tijden:

Woensdag14.00-15.30 uur (uiterlijk bestelling aanleveren dinsdagavond 20.00 uur) Zaterdag 12.00-14.30 uur (uiterlijk bestelling aanleveren vrijdagavond 20.00 uur).

Graag per bank vooraf (NL50RABO 0305 683 306) of per pin betalen of contant geld.

Bent u niet in staat om zelf naar de molen te komen, dan kunnen wij uw bestelling  ook thuis bezorgen. Voor een straal van 10 km rond  de molen berekenen wij € 2,50. Het bedrag van uw bestelling dient  vooraf overgemaakt te zijn op de bankrekening van de molen  (NL50RABO 0305 683 306).

Wij wijzen er op dat de aanlevering van diverse meelsoorten iets langer kan duren dan u gewend bent.  Ook hanteren wij het principe van ‘eerlijk delen’; dat kan betekenen dat u bij een grote bestelling,  niet het gewenste aantal kilogrammen ontvangt.

Met deze manier van werken kunnen we de wens van onze vrijwilligers (hun gezondheid  komt op plek 1) inwilligen en u, als klant, nog zoveel mogelijk met onze producten van dienst  zijn.

Let op: de situatie kan per dag veranderen;
Houd daarom facebook en website Lonneker Molen in de gaten.Categorieën: Nieuws

0